Reviews van bruidsparen

5 / 5,0
Monique is een zeer bevlogen en enthousiaste trouwambtenaar.
Ze regelt alles tot in de puntjes.
Zeer fijn persoon in de omgang om zo samen de ceremonie helemaal naar wens te kunnen invullen.
Veel positieve reacties gekregen van de gasten die aanwezig waren tijdens de ceremonie. Heel fijn dat Monique onze BABS was!
Luc Helmink
Wij zijn ontzettend blij dat Monique onze ceremonie heeft geleid. Monique is rustig, enthousiast en voelde precies goed aan wat wij graag wilden. De ceremonie voelde erg ontspannen en ze gebruikte de nodige dosis humor. Tijdens het kennismakingsgesprek, stelde zij de juiste vragen en luisterde goed naar ons. Dit maakte de ceremonie nóg persoonlijker. Ook onze familie heeft het contact met Monique als zeer prettig ervaren, ze heeft hen betrokken bij de huwelijksvoltrekking en was hierin erg betrokken en respectvol. Wij kijken terug op een prachtige dag, die begon met een mooie, persoonlijke ceremonie!
Judith & Rick
Wij zijn zeer tevreden over hoe Monique onze ceremonie heeft geleid.
Spontane vrouw en in voor humor en prettig in de omgang.
Tijdens de voorbereidingen hebben we enkele keren contact met haar gehad, ze steekt veel tijd en energie in de aanloop naar de ceremonie om er een mooi persoonlijk verhaal van te maken. Ze heeft ons goed kunnen adviseren en ze kan feilloos aanvoelen welke punten tijdens de ceremonie, meer aandacht verdienen!
Contact via de app., mail verloopt soepel en snelle respons.
De reacties van onze daggasten waren ook positief over haar, wat een spontane vrouw. Erg betrokken en respectvol tijdens de huwelijksvoltrekking.
We kijken terug op een mooie ceremonie en wij kunnen iedereen Monique aanbevelen!
Wilco & Miranda
Wat heeft Monique onze huwelijksvoltrekking speciaal gemaakt!
Monique maakt het verhaal erg persoonlijk, raakt de juiste snaar en heeft een erg prettige uitstraling! We zijn haar dankbaar voor de wijze waarop ze onze ceremonie vorm heeft gegeven. Zo mooi! Een mooi verhaal en oprechte woorden!
Daarbij is Monique erg goed te bereiken via app/ mail en verloopt het contact heel natuurlijk en vertrouwd. Een BABS uit duizenden! We kunnen haar iedereen aanraden!
Annemarie Veerbeek
Wij waren op zoek naar iemand die ons een vertrouwd en veilig gevoel gaf. Het is namelijk best spannend om met iemand je kwetsbare kant te delen en jouw verhaal uit handen te geven, maar Monique heeft dit fantastisch gedaan.

Tijdens ons eerste gesprek en de voorbereidingen hadden wij direct een goed gevoel. We kregen van te voren al heel veel vragen waar we al over na konden denken. Hierdoor kreeg ze een goed beeld van wie wij waren. Ze was echt een luisterend oor en voelde onze wensen perfect aan.

In het hele proces bleef ze betrokken en stuurde ze ons regelmatig een lief berichtje, zelfs tijdens haar eigen vakantie. Ook heeft ze contact gehad met onze familie en deze kregen ook een warm en fijn gevoel bij Monique.

Ze kwam zelf met het goede idee om kinderaktes mee te nemen voor de bruid kindjes. Voor het krabbelen van de kinderaktes had ze een hele leuke pen voor ze meegenomen. Ze dacht tot in de puntjes overal aan en dacht met ons mee.

Wij kijken terug op een ontzettende mooie ceremonie met dank aan de mooie, fijne en lieve woorden van Monique.
Romy en Gino
Wat zijn wij blij dat Monique onze trouwambtenaar was tijdens de ceremonie!
Zij is iemand die erg betrokken is, veel tijd en liefde in het proces stopt. Tijdens het kennismakingsgesprek was Monique erg open wat zorgde voor veel vertrouwen en een gezellige avond waarbij geen druk werd ervaren om dingen te ‘moeten delen’, dit ging namelijk vanzelf tijdens het gesprek. Ze was een luisterend oor en speelde goed in op onze wensen.
Voorafgaand aan de ceremonie heeft Monique onze familie, en als verassing onze vrienden benaderd om een stukje tekst door te geven aan haar/eventueel zelf voor te lezen. Ze heeft er zoveel tijd en energie ingestopt wat terug te zien was tijdens de ceremonie!
Als verassing had zij een gedicht gemaakt omdat dit overeen kwam met de manier waarop het huwelijksaanzoek was gedaan. Dit was prachtig in elkaar gezet!
Ook ons kleine neefje betrok zij erbij door een puzzel aan te reiken, ringen te brengen en de ceremonie te mogen bevestigen door een slag met de hamer.
Onze daggasten waren allen vol lof over Monique, haar enthousiasme, betrokkenheid en open uitstraling spraken hen erg aan.
Wij hadden ons geen betere BABS kunnen wensen! Monique is iemand die wij aan iedereen zullen aanraden.
Ad en Lisa Hofsté

Mag ik jullie
Trouwen?

Copyright © 2024 moniquedekuijper.nl

Website door Oventa Webdesign