Babs Monique de Kuijper

Jullie gaan trouwen! Een bijzonder moment. Familie, vrienden, feest. Daar hoort een mooie, persoonlijke ceremonie bij. Mag ik die voor jullie verzorgen? Heel graag! Ik ben Monique de Kuijper. Een enthousiaste, vlotte trouwambtenaar. Met mijn warme en professionele aanpak zorg ik ervoor dat jullie ontspannen toeleven naar het grote moment en dat we op de dag zelf in een relaxte setting jullie liefde vieren. Serieus waar moet, luchtig en eigentijds waar kan.

Ik zie het als een grote eer om jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap te mogen voltrekken. Met veel enthousiasme en vol toewijding vervul ik deze bijzondere rol op jullie grote dag. Samen zorgen we er voor dat het een persoonlijke en onvergetelijke ceremonie wordt die perfect aansluit bij jullie wensen.

Het begint natuurlijk bij een persoonlijk klik. Het belangrijkste vind ik dat het voor jullie goed voelt om met mij als trouwambtenaar dit avontuur aan te gaan. Ik kom ten slotte heel dicht bij jullie persoonlijke verhaal en binnen jullie ‘inner circle’. Dan wil je bewust kiezen voor een babs die bij jullie past.

Mag ik jullie
Trouwen?

Copyright © 2024 moniquedekuijper.nl

Website door Oventa Webdesign